3 tipy, jak si udržet svou krásu

Dejte sbohem chemii

Často sáhnou po produktech, které jsou plné chemie a na pleti tak nadělají víc škody než užitku. Obsahují totiž spoustu syntetických ingrediencí, o jejichž blahodárných účincích se dá s úspěchem pochybovat. Vsaďte proto raději na přírodu, bylinky vám prokážou lepší a daleko šetrnější službu. Na výběr je dnes široký sortiment přírodní kosmetiky, která si v ničem nezadá s tou klasickou. V nabídce jsou pleťové krémy, mléka, vody, oleje, masky – zkrátka všechno, na co si vzpomenete.

Svěřte se do rukou odborníků

Mnohdy tápeme také v tom, jakým způsobem a jak často bychom o sebe vlastně měli pečovat. To je hodně individuální, roli hraje mimo jiné i věk či způsob života. Alespoň jednou měsíčně bychom se ale všichni měli svěřit do rukou odborníků. Samotná domácí péče totiž nestačí. Chcete-li se pyšnit krásnou zdravou pletí bez nedokonalostí, zavítejte alespoň jednou měsíčně do kosmetického salonu a nechte se rozmazlovat. Zkušená kosmetička přesně ví, co vaše pokožka potřebuje. Důležitou součást ošetření navíc tvoří i úprava obočí, které je pro perfektní a přirozený vzhled klíčová.

Zjednejte nápravu

Zvýšenou pozornost věnujte také vašim vlasům, ne náhodou jsou označovány jako koruna krásy. Kromě pravidelné domácí péče potřebují alespoň jednou měsíčně zásah profesionála. Zamiřte proto do kadeřnictví, kde se o vaši hřívu postarají, poradí vám s výběrem vhodných produktů a doporučí vhodný účes. Pokud jsou vaše kadeře příliš zničené a polámané a vy si s nimi už nevíte rady, vyzkoušejte brazilský keratin. Tento „tekutý zázrak“, jak bývá někdy nazýván, dovede s kšticí doslova divy. Proniká až do hloubky vlasu a napraví tak jeho poškození. Výsledek v podobě krásné, zdravé a lesklé hřívy navíc uvidíte okamžitě. Tak, udělejte si na sebe čas a přestaňte se konečně odbývat!