Jak na bradavice

Jak na bradavice u dětí

Chtěla bych se s vámi podělit o zkušenost při léčbě bradavic. Mojí desetileté dceři se na chodidle, na polštářku pod palcem udělala bradavice. Protože se bála bolestivého „sněžení“, nechávala si existenci bradavice pro sebe tak dlouho, až ji bradavice při chůzi už bolela moc. No nedivím se. Na místě, kde si bradavice lebedila to muselo bolet fakt moc.

O tom, že šťáva z vlaštovičníku zabírá na bradavice celkem rychle jsem věděla, ale teď v zimě čerstvý vlaštovičník není a také to vzhledem k velikosti bradavice chtělo poněkud silnější kalibr. A tak přišly na řadu Vlaštovičníkovky od Dědka.

Bradavici jsme Vlaštovičníkovkami potírali každé ráno a každý večer. Hodně mě překvapilo, jak rychle se bradavice zmenšila už po prvním týdnu užíváni. Po dvou týdnech mazání dceru dokonce přestala úplně bolet. Což bylo dobře, ovšem se díky tomu začínalo zapomínat na pravidelnou aplikaci Vlaštovičníkovek. Momentálně jsme ve fázi nebolestivého zbytku, který potíráme každý večer, kdy si vzpomenu já. Stella už na ní zapomněla. Bradavice mizí, ale pomaleji, než při aplikaci dvakrát denně.

Takže výsledek? Pro mě velké překvapení a vřele doporučuju. Vyhnete stresu a bolesti při sněžení.

Silvie z Bylinek