Jak na plísně nohou

Mám radost pokaždé, když se zákazník podělí o zkušenosti s něčím co prodáváme. Včera se mi telefonicky ozvala paní, která pracuje jako terapeutka a masérka a nakupuje u nás už asi deset let. Před časem pro sebe a pro svého klienta kupovala koloidní stříbro s tím, že u sebe ho zkusí užívat vnitřně a pro svého klienta na koupele nohou s plísněmi, které odolávají každé léčbě už několik let. Že to je už poslední možnost, protože ten pán už zkusil asi úplně všechno. Na vnitřní užití jsme vybrali roztok 10ppm a na plísně roztok 40ppm.

Paní užívala koloidní stříbro vnitřně dva měsíce spíš kvůli zvědavosti, aby věděla, jak stříbro funguje a mohla ho popřípadně dále doporučovat. Po dvou měsících užívání se jí viditelně zlepšila kvalita pleti a zbavila se gynekologických výtoků.

Ozdravná kůra s kolooidním stříbrem asi nebyla moc velké překvapení, zato léčba plísní nohou ano, a velíké. Pán si na nohy aplikoval stříbro dvakrát denně, poctivě každé ráno a každý večer vždy po sprše. Ráno to bylo formou spreje, večer, když byl prostor ve formě koupele, když čas nebyl, stejně jako ráno: sprejem. Po dvou týdnech bylo znát ustupování plísně, po měsíci byla plíseň pryč. Na radu terapeutky ještě pokračuje s aplikací jednou denně. Podle jeho slov je to prý neskutečná úleva a zázrak. S plísněmi se potýkal skoro dvacet let.

Na přání paní terapeutky posílám a šířím tuto zkušenost dál a mám ohromnou radost.

Buďte zdraví

Silva z Bylinek v Panské